Phoenix International Media Center

Location:
Beijing, China
Affiliation:
Network

Designed with a single continuous concept, the circular news desk in Phoenix New Media’s (凤凰新媒体) Beijing broadcast headquarters sends ripples throughout the studio, creating a myriad of corners, curves and light.

Circular columns sheathed in backlit glass panels offer new reflections at each turn, which is highlighted by the curving walkways in HEAD Architecture’s design. Recalling the zig-zag bridges (九曲桥) of classical Chinese gardens, the many corners invite staff and visitors alike to pause to talk or just admire the view.

The project debuted in 2017.

Photos courtesy of Head Architecture.

Looking for the latest galleries?Subscribe to receive the latest set design and motion graphics galleries in your inbox.